Screenshot_20170724-003540

Ik doe voor de eerste keer mee aan de booktubeathon georganiseerd door booktuber Ariel Bissett. Misschien vraag je je af wat is in godsnaam booktubeathon. Nou dat is dus een Readathon die vandaag begint tot en met zondag! Je begint vandaag te lezen met uitdaging 1 of vijf in de volgorde dat je zelf graag wilt. Er zijn zeven vaste uitdagingen en nog aparte uitdagingen en sprintjes op hun twitter pagina en instagram pagina. Je kan je ook inschrijven op de website voor updates, ik laat alle links achter hieronder.

De zeven uitdagingen:
1 Lees een boek met een persoon op de cover
2 Lees een hyped boek
3 Lees een boek in één dag
4 Lees over een karakter dat heel anders is dan jezelf
5 Lees een volledig boek buiten
6 Lees een boek dat je kocht vanwege de cover
7 Lees zeven boeken

Nu vraag je je misschien af waarom doe je mee met een booktube readathon je bent toch niet op you tube. Wel omdat iedereen welkom is en omdat het gezellig is om samen te lezen en omdat de uitdaging best fijn is. Ik kan jullie niet beloven dat ik deze week ook effectief zeven boeken gelezen krijg maar ik ga in ieder geval hard men best doen en plaats geregeld updates over hoe ver ik sta en over de booktubeathon zelf!

Dit zijn mijn uitgekozen boeken (sorry van de stomme papiertjes maar daaronder staat het adres van de bib die vlak achter men hoek is ermee) persoon op de cover hier was ik, hyped boek onverschrokken, boek in één dag het stel van hiernaast, ander karakter dan jezelf the hate u give, lees boek buiten laatste adem, cover boek duizend hoog, zevende boek de strijd om Verona. Heel ambitieus haha, we zien wel maar fun wordt het zeker. Een hele week lang ik kijk er alvast naar uit! Doet er nog iemand mee? laat het me weten in een reactie dat vind ik super leuk. Wat denken jullie van de boeken, al ene van gelezen en zo ja wat vonden jullie ervan? Alles hieronder in de comments!Doe jullie mee dan wens ik jullie alvast een fijne leesweek!!

Links:
Twitter booktubeathon
Website booktubeathon
Instagram booktubeathon
You tube booktubeathon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s