Screenshot_20170724-003540

Ik had jullie updates beloofd over de booktubeathon, jammer genoeg ging er een week geleden iets dramatisch mis met iemand uit men naaste omgeving en kwam alles even stil te liggen toch wil ik jullie nog een update meegeven want niet tegenstaande was ik wel intensief bezig met de booktubeathon!

Ik volgde vaak de read-sprints op twitter evenwel niet altijd omdat het gewoon niet altijd mogelijk was met de oost-Amerikaanse tijd, maar de keren dat ik ze deed waren ze heel fijn om te doen. Zo moest je soms na 20min lezen bijvoeglijke naamwoorden en zelfstandige naamwoorden en werkwoorden geven, een andere keer moest je een naam voor een boysband bedenken uit de bladzijden die je gelezen had, en een andere keer met disney gif’s je verhaal weergeven. Er waren ook instagram uitdagingen, hier deed ik er drie van. Anderen zoals een shelfie waren nog niet mogelijk want ben men nieuwe kast nog in elkaar aan het zetten, later meer hierover,ook verkleden enzo deed ik niet want heb niks om me met te verkleden in men favoriete personage haha. Hier volgen de foto’s van de uitdagingen die waren teken en kleur de cover van een boek verder (hiervoor gebruikte ik hof van verwoesting en vleugels en sorry men teken skills zijn die van een kleuter lol ) en neem een foto van een classic boek (hiervoor gebruikte ik Alice in wonderland) en een foto van een spiegeling van het boek dat je aan het lezen bent (dat was onverschrokken en ja ze is bewerkt haha de winactie was toch al afgelopen).

Verder las ik dus inderdaad geen zeven boeken maar toch vier waar ik heel blij mee was gezien het voorval midden in de week. Vier boeken die ik later nog zal reviewen, maar waar ik kort toch al iets over wil zeggen. Voor persoon op de cover en boek dat ik in 1 dag las, las ik hier was ik van Gayle Foreman en was erg enthousiast over dit geweldig boek dat ik 5 sterren gaf. Voor gehyped boek en het kon ook wel doorgaan voor de uitdaging een personage dat heel anders is dan mezelf las ik onverschrokken van Lesley Livingstone. Ook over dit boek was ik enthousiast en het kreeg vier dik verdiende sterren van mij. Voor lees een volledig boek buiten las ik laatste adem van Karin Slaughter. Ik las het buiten in twee sittings en was er minder enthousiast over! Het was wat kort door de bocht,veel samen geduwd in een meer dan op voorhand verwachte plot. Dit boek kreeg dus maar drie sterren. Verder las ik nog de strijd om Verona van Melinda Taub, ik kocht dit niet zelf het is een bibliotheek boek maar het zou kunnen doorgaan voor een boek dat je kocht voor de cover want het heeft echt een prachtige cover. Het is ook een boek dat ik erg mooi vond en ook 4,5 dik verdiende sterren krijgt.

Al bij al dus best een productieve week desondanks een tegenslag en zeker voor herhaling vatbaar. Vond het erg leuk om mee te doen. Het lezen helpt je tbr pijl naar beneden te krijgen en al de social media events die er aan vasthangen zijn ontzettend leuk en gezellig. Toch niets zo fijn als samen lezen, vinden jullie dat ook?

Volgende week op 10 augustus begint er trouwens al een nieuwe readathon waar ik aan mee doe. Het is de ohmybookathon georganiseerd door Lisanne vanuit haar blog oh my book, er is een leesclub aan verbonden met het nieuwe boek van Dani Atkins getiteld duet met jou. Neem eens een kijkje op haar blog ohmybook . Ik neem jullie uiteraard weer mee in deze readathon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s