Zo heb ik me lang gevoeld en ik bleef maar aanmodderen met een jeugdtrauma en borderline (psychische ziekte) en zelfs toen men moeder kwam te sterven ging het allemaal wel best want ik ben saar en ik vraag nooit hulp. Ik praat niet over men ziekte of trauma want wat moeten de mensen wel niet denken, dat ik compleet gestoord ben? Dus mondje toe. Rond eind november begon ik echter in te storten. Ik kon echt plots men bed niet meer uit hoe graag ik dat ook wou. Alles was teveel ik huilde alleen nog maar en toen het verlies van men moeder in alle hevigheid naar boven kwam kreeg ik ook te maken met het verlies van men engeltje tijdens de zwangerschap dat jaren geleden is maar duidelijk niet verwerkt. Toen ik echt er oprecht over dacht men moeder achterna te gaan vond men man het welletjes geweest en zochten we hulp, ik ging naar een gezondheidscentrum waar ik fantastische hulp kreeg van 1 van de meest geweldige jonge vrouwen die ik ooit in men leven ontmoette. Elke keer zat ik te janken en te snotteren maar ik ging erop vooruit. Men therapeute veranderde van werk en er moest een oplossing gezocht worden dat was opnieuw een erg hard moment want ik was en ben bijzonder gehecht aan haar maar het afscheid zat er dus aan te komen. Ze verwees me door naar DGT (dialectical gedragstherapie) speciaal voor mensen met borderline. 1 vrijdagmiddag in de week, ik begon in januari rond de 10de dus we zijn nog niet zover op weg maar ik weet wel dat het helpt. Ik maak vrienden en vooral ga me weer wat meer mezelf voelen. Het gaat echt beter, met het zelfvertrouwen, in het omgaan met anderen. Verder blijf ik veel last hebben van men spierziekte fibromyalgie waardoor ik vaak erg moe ben maar ik voel me weer klaar om te bloggen en andere activiteiten terug op te nemen. Dit is een eenmalig artikel over het waarom dat de blog niet meer geüpdatet werd. Misschien doe ik wel een andere blog over men DGT reis moest daar interesse in zijn.

2 gedachtes over “Over verlies depressie en borderline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s